IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 

Outline · [ Standard ] · Linear+

 Wondering How You Did...., something in the sublime3 map for ja

kahn
post Jan 7 2004, 03:58 PM
Post #1


Padawan


Group: Members
Posts: 3
Joined: 6-January 04
Member No.: 90



Hey Ruggi, its kahn who ahs been on your server, some other member from your clan like darkside shoudl know me to. What i am doing right now it makeing a map of my own. i was wondering how to made ti so when u pressed the green button, it unlocked the door and the red would lock it. all i really need is all the info you put into the setting but i could use a little discription too. and could i use this same thing to lock a switch that opens a door?

Hope you can help.

Kahn(i cant make all those kool pics in my name here like in JA)


--------------------
user posted image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ruggiero
post Jan 7 2004, 05:00 PM
Post #2


Lord


Group: Admin
Posts: 1,177
Joined: 13-June 03
Member No.: 2



The doors are func_door entities, and if I recall, they have the 'player use' box checked. And if they begin unlocked, they have the 'inactive

For the ON switch:

There is a trigger-multiple at the switch (where the green light is.)

It's target IS NOT THE DOOR. It is a 'target_activate'

The target_activate is targeted at the func_door.



For the OFF switch, the process is much the same:

There is a trigger-multiple at the switch (where the red light is.)

It's target IS NOT THE DOOR. It is a 'target_deactivate'

The target_deactivate is targeted at the func_door.


Is this a help?

Ruggiero


--------------------
Oobawanga wata chopay polah.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kahn
post Jan 7 2004, 05:47 PM
Post #3


Padawan


Group: Members
Posts: 3
Joined: 6-January 04
Member No.: 90



well that was fast, i posted this on another few forums like jk3files and stuff and no one knows, i am glad i got to talk to u on your server for u to help me out. I think this is good, my internet is asking up so i am goign to get that to work then try it out. Thx for the help and hope to see yea around


--------------------
user posted image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kahn
post Jan 7 2004, 09:57 PM
Post #4


Padawan


Group: Members
Posts: 3
Joined: 6-January 04
Member No.: 90



ok aftre a few tryed i got it to work, took me a while to figure out what u ment but biggrin.gif IT WORKS biggrin.gif i thank you so much. i know on one thread they are all wondering this after i asked there. I was wondering if you wouldnt mind i if said how over there. i will just copy and paste what u said and tell them that u helped and i can throw in a link to d/l your map so they know who you are. [EDIT] someone just posted hwo to on that forum so i see i donn't need to tellt hem how[/EDIT]

so once again i thank you and this should help out my map a lot... No one will be able to fnd the way into some rooms unless i tell them. IT WILL BE TOO HARD.

last thing, i never see your JA server up, nor have i seen you, only darkside, Are u ever on? i hope to talk to u again and hope to see mroe of your clan on the servers

peace out


--------------------
user posted image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Topic Options
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version Time is now: 13th November 2019 - 08:50 PM